Lycka fyra

 


Nu i december är det mörkt och ruggigt ute. Vi ska hålla distans och livet känns lite så där. Då kan det vara kul att krypa er i soffan under en filt och titta på något som kan få en att skratta. Här är några julfilmtips som kan få dig att dra på smilbanden, de driver framförallt med julens budskap på ett eller annat sätt.


Elf.

När Buddy var liten blev han satt i barnhem och råkade av misstag hamna i jultomtens säck. Han hamnade på Nordpolen och växte upp som nisse. Som vuxen tar tomten med sig Buddy till New York för att hitta sin pappa, Walter Hobbs, som är på tomtens olydiga lista eftersom han varit girig och hjärtlös. Walter har inte någon aning om att Buddy ens blivit född. Buddy utforskar New York på ett sätt som endast en tomtenisse kan. 

Filmen finns på C More, Netflix och Viaplay. Man kan även hyra den på Blockbuster, Google play, iTunes, SF Anytime och på YouTube Movies.

Bakom skapandet:


Och så ytterligare en film i samma komiska anda:


Grinchen - Julen är stulen

Inuti en snöfinga existerar det magiska landet Whoville där whoerna lever och de älskar verkligen julen. Precis utanför stan bor Grinchen som är en otäck varelse som hatar julen och som planerar att stjäla den från whoerna. Lilla Cindy Lou Who bestämmer sig för att bli Grinchens vän.

Du kan se filmen på Netflix, Amazon Prime, och Viaplay. Du kan även hyra den på Blockbuster, Google Play, iTunes, Rakuten TV och SF Anytime

Bakom skapandet av filmen:


Kommentarer